• Etimon S,L

Blanquejament dental, il·lumina el teu somriure

Gaudir d'unes dents blanques i saludables és fàcil i còmode si tens uns bons hàbits de cura bucal en el teu dia a dia.La salut dental és un punt essencial en la cura diària de les persones, ja sigui perquè els dolors bucals i en les genives són molt molestos, o perquè cuidar el blanc de les dents és un punt fonamental per a lluir un perfecte somriure. Entre els tractaments existents, el *blanqueamiento dental pot ajudar-te a il·luminar de nou el teu somriure.

I és que lluir un somriure radiant és una cosa essencial per a moltes persones, i per sort és alguna cosa que es pot fer tenint en compte alguns hàbits del dia a dia. El millor és començar per parar esment als productes d'higiene dental que utilitzem, triar el raspall correcte, una pasta dental o una esbandida adequats al teu tipus de boca. Una vegada sabem que hem triat els productes correctes, cal seguir uns passos d'higiene dental diària, com un bon raspallat de dents i utilitzar l'esbandida posteriorment per a evitar que s'acumulin bacteris en la boca.

També és important tenir en compte que el millor per a la salut bucal és evitar fer accions que puguin danyar les dents, com mossegar-se les ungles o algun objecte per a alleujar l'estrès, o utilitzar les dents per a obrir envasos o desfer un nus.

A més, alguna cosa que influeix molt a l'hora de mantenir el blanc de les dents és la dieta, ja que hi ha diversos aliments que poden danyar el nostre somriure. Alguns d'aquests són els aliments de color fort com els nabius, les cireres, la remolatxa, també les begudes com el cafè, el te, el vi negre, i fins i tot algun tipus de carn i els cítrics poden danyar les dents.

En canvi, alguns dels aliments que sí que són bons per a mantenir el blanc de les dents són la coliflor, les maduixes, el formatge, les pomes o l'api.

Així i tot, i encara que aquests consells són bons per a mantenir un somriure radiant, hi ha diferents opcions relacionades amb processos més professional que t'ajuden a mantenir la teva salut bucal, com el *blanqueamiento dental amb fèrules que s'aplica sobre l'esmalt a partir d'un tractament personalitzat a cada persona.

Des del *DKV Club Salut i Benestar sabem que és essencial cuidar de cada part del teu cos, i que el teu somriure pot ser un dels punts forts de la teva essència, per això t'ajudem a cuidar-la i mantenir-la el més radiant possible.

2 vistas0 comentarios